Hoe kunt u uw stortings- en opnamegeschiedenis exporteren?

Wanneer u uw belastingaangifte invult, kan het zijn dat u een overzicht van uw stortingen en opnames op KuCoin nodig heeft. KuCoin biedt gebruikers nu de mogelijkheid om hun geschiedenis op elk gewenst moment te exporteren. Dit artikel beschrijft hoe u uw stortings- en opnamegeschiedenis kunt exporteren en geeft enkele algemene tips.

1. Ga naar KuCoin.com en vervolgens naar uw Activa-overzicht, en klik dan op Geschiedenis (Storten en opnemen) in de rechterbovenhoek.

2. Maak de keuze tussen uw stortings- en opnamegeschiedenis, selecteer de tijdsperiode en klik vervolgens op Naar CSV Exporteren.

Tips:

• Momenteel kunt u uw stortings- en opnamegeschiedenis van de laatste 100 dagen exporteren. Wanneer u gegevens van meer dan 100 dagen nodig heeft, zult u meerdere keren moeten exporteren.
  • U kunt uw geschiedenis tot 5 keer per dag exporteren.

We hopen dat dit artikel voor u nuttig is geweest. Neem via de online chat contact met onze 24/7 klantendienst op of dien een ticket in als u nog andere vragen heeft.

We wensen u veel plezier met het handelen op KuCoin!

Taal