Leveraged Token Woordenlijst

[KuCoin Leveraged Tokens] zijn tokens met het kenmerk leverage, dat onder het beheer van de fondsbeheerder valt, met als doel handelaren met een specifiek veelvoud van winsten van de onderliggende activa te brengen door leveraged token aandelen te verhandelen. Als de onderliggende waarde bijvoorbeeld BTC is, zal de nettowaarde van BTC3L met 3% stijgen wanneer de prijs met 1% stijgt, terwijl die van de BTC3S met 3% zal dalen.

Uitleg van relevante termen

1 Netto Waarde & Deal Price

Nettowaarde: Theoretisch is de nettowaarde van leveraged fonds de reële prijs van leveraged token aandelen op de secundaire markt.

Deal Price: De nieuwste dealprijs van leveraged tokens in de secundaire markt.
Als gevolg van marktschommelingen kan de transactieprijs op de secundaire markt echter op bepaalde momenten afwijken van de reële prijs (dat wil zeggen de nettowaarde van het fonds), wat resulteert in een prijs premium.

2 Rebalancing mechanism (positieaanpassingsmechanisme)

Om ervoor te zorgen dat de ratio van de gecombineerde leverage portfolio niet veel afwijkt van het afgesprokene, zal het systeem posities elke dag herbalanceren om 23:30:00 - 23:45:00 (UTC) (afgezien van uitzonderlijke omstandigheden).
Bij sterke schommelingen, als, in vergelijking met de laatste herbalancering, de verandering van de onderliggende waarde de gegeven drempel overschrijdt, zal KuCoin de posities opnieuw in evenwicht brengen om de risico's te beheersen.
Als de BTC prijs bijvoorbeeld met 15% stijgt, zal KuCoin de posities alleen opnieuw in evenwicht brengen met -3x hefboomtokens.

3  Subscribe & Redeem

Subscription verwijst naar het gedrag van beleggers die fondsaandelen kopen van een specifieke institutie; redemption verwijst naar de aanvraag van de belegger bij een specifieke institutie (zoals een fondsmaatschappij) om hun fondsaandelen in contanten af te lossen en terug te keren naar hun rekening. Subscription en redemption worden verwerkt om de 8 uur, het zijn gedragingen die optreden in de primaire markt.
Subscription ("Subscribe") en redemtion ("Redeem") van leveraged tokens verwijst naar gebruikers die rechtstreeks handelen met het KuCoin Leveraged Token management team.

4 Handel

Handel verwijst naar de leveraged tokens die gebruikers met elkaar verhandelen de spot trading markt.
Houd er rekening mee dat de prijzen van het subscriptiont/redemption worden bepaald door de resultaten van de uitvoering, dus er zijn veel onzekerheden voor de functies "Subscribe" en ""Redeem", omdat de transacties slechts drie keer per dag worden uitgevoerd - 07:45, 15:45, 23:45 (UTC) . Daarom wordt aanbevolen dat gebruikers de functie "Handel" gebruiken om leveraged tokens op de Spot-markt te verhandelen. Wees voorzichtig met uw handelsbeslissingen. "

5 Mand

De mand verwijst naar de assets basis van de leveraged token

6 Asset management scale

De totale marktwaarde van de assets die overeenkomen met de leveraged tokens

7 Uitgegeven aantal

Uitgegeven aantal aandelen van leveraged tokens

8 Dagelijkse management fee

De management fee van leveraged tokens worden elke dag om 23:45:00 uur (UTC) geïnd. De management fee wordt weerspiegeld in de nettowaarde en de holdings van de gebruiker zullen niet afnemen. Als u lange tijd leveraged tokens holdt, blijft het systeem uw management fee in rekening brengen. Daarom wordt aanbevolen om de leveraged tokens niet lang vast te holden.