Hoe een storting van crypto ophalen zonder een memo/tag/bericht?

Memo's, tags en berichten zijn aanvullende adreskenmerken die nodig zijn voor het identificeren van de ontvanger van een transactie of een walletadres. Voor sommige tokens zoals EOS, XRP, XLM en XYM, is het adres voor de storting hetzelfde voor alle KuCoin-gebruikers. Daarom heeft het platform de memo, tag en het bericht nodig om te identificeren op welk account de transactie gestort moet worden.

Als je bij een storting naar KuCoin, bent vergeten om de memo, tag en het bericht in te voeren, zullen de middelen niet op je account terechtkomen. Volg de stappen in dit artikel om het probleem op te lossen.

1. Verzamel de volgende gegevens.

• Je KuCoin-UID en geregistreerd e-mailadres of geregistreerd telefoonnummer.
  • De naam van en het aantal tokens dat je gestort hebt.
  • De TXID van de transactie.
  • Het screenshot van de overboeking van het platform van opname.
    • Zorg ervoor dat de TXID, het type van token, de hoeveelheid en het adres op het screenshot weergegeven worden.
    • Als je een storting hebt gedaan via een privé wallet, zoals MEW, lever dan een screenshot van je accountadres.

Bekijk onderstaande YouTube-video voor een stap-voor-stap handleiding over het verstrekken van het juiste screenshot.

2. Verzend een verzoek naar het KuCoin-ondersteuningsteam en verstrekt de verzamelde gegevens. Wees geduldig, we zullen je e-mail beantwoorden zodra er een update is.

Vermijd herhaaldelijke inzendingen van hetzelfde probleem, om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Bedankt voor je begrip.

We hopen dat dit artikel geholpen heeft. Als je nog andere vragen hebt, neem dan contact op met onze 24/7 klantendienst via online chat of dien een ticket in.

Veel plezier met het handelen op KuCoin!