Hoe Kan Ik Op KuCoin Leveraged Tokens Subscriben of Redeemen?

U kunt USDT gebruiken om leveraged tokens te subscriben of deze te redeemen op de pagina KuCoin Leveraged Tokens door te klikken op "Subscibe'of 'Redeem".

Voer aantal leveraged tokens in die u wilt subscriben of redeemen, klik daarna op "Bevestig".

1. Voor subscriptions, uw subscribed token zal worden bijgeschreven op uw trading account. Subscription fees worden afgetrokken van uw USDT savings.

2. Voor redemptions, uw redeemed tokens worden bijgeschreven op uw trading account in de vorm van USDT.

Let op:

1. U kunt leveraged tokens subscriben of redeemen in de primaire markt. het dagelijkse limiet van subscriptions en redemptions voor elke gebruiker is 30,000 USDT, maar het limiet kan worden aangepast aan de markt.

2. Het systeem zal 0.1% als subscription of redemption fee in rekening brengen.

3. Prijzen van subscriptions en redemptions worden bepaald door resultaten van uitvoering, waardoor er onzekerheden zijn in de tijden en prijzen. Wees voorzichtig met uw handelsbeslissingen.