Hoe lage saldi omzetten naar KCS

Als de thuis van altcoins, ondersteunt KuCoin nu meer dan 600 coins. Na enkele transacties op KuCoin, kun je merken dat er een zeer kleine hoeveelheid van een bepaalde coin op je account achterblijft, na het omzetten naar andere coins. Zulke lage saldi kunnen groeien naar verloop van tijd. Als dit je stoort, is de KCS-functie Omzetten hier om te helpen!

Dit artikel legt uit wat KCS is en hoe je in een minuut je kleine saldi kunt omzetten in KCS.

Inhoud

1. Wat is KCS?

2. Hoe lage saldi omzetten naar KCS

1. Wat is KCS?

KCS is het eigen token van KuCoin, dat in 2017 werd uitgebracht als een gebruikstoken waarmee traders van de voordelen van de groei van de beurs kunnen profiteren.

Het werd uitgegeven als een ERC-20 token op het Ethereum-netwerk en wordt ondersteund door de meeste Ethereum-wallets. Na de lancering van KCC in het midden van 2021, werd een deel KCS gemigreerd naar de KCC chain. Als de onderliggende drijvende kracht van KCC, zal KCS het gebruik van alle dApps op de chain mogelijk maken.

Het totaal aantal beschikbare KCS werd ingesteld op 200 miljoen en er is een gepland verbrandingsmechnisme op maandelijkse basis, tot er nog slechts 100 miljoen KCS overblijven.

Ga naar de officiële KCS-website voor meer informatie

Lees dit blogartikel voor meer informatie over wat KCS is en hoe het werkt

2. Hoe lage saldi omzetten naar KCS

1. Klik, op de KuCoin-startpagina, op Activa – Overzicht en je zult Omzetten naar KCS terugvinden in je Handelsaccount.

2. Kies de coins de je wil omzetten en klik op de knop Omzetten in KCS om verder te gaan.

3. Bevestig het aantal om te zetten coins, het te ontvangen aantal KCS en de kosten en klik daarna op Bevestigen om om te zetten.

4. Je kunt de geschiedenis van omzetten en de gegevens op de pagina bekijken.

Tips:

• Deze functie is ook beschikbaar op de KuCoin-app, in de handelsaccount
  • Alleen totale tokenwaardes onder 5 USDT kunnen worden omgezet in KCS
  • Deze functie kan slechts een keer per 24 uur gebruikt worden
  • Momenteel kunnen tokens die niet meer genoteerd zijn, niet naar KCS omgezet worden