Hoe kunt u kleine saldi voor KCS inwisselen?

KuCoin ondersteunt als de thuisbasis van altcoins nu meer dan 600 munten. Nadat u een paar handelstransacties op KuCoin heeft gemaakt, is het u misschien opgevallen dat er een zeer klein bedrag van een bepaalde munt op uw account is achtergebleven nadat u de munt voor andere munten heeft verkocht. Dergelijke kleine saldi kunnen na verloop van tijd meer worden. Als u dit stoort, kan de functie Voor KCS inwisselen u hier helpen!

In dit artikel wordt uitgelegd wat KCS is en hoe u uw kleine saldi in een handomdraai voor KCS kunt inwisselen.

Inhoud

1. Wat is KCS?

2. Hoe kunt u kleine saldi voor KCS inwisselen?

1. Wat is KCS?

KCS is de eigen token van KuCoin, die in 2017 als een gebruikstoken werd uitgebracht waarmee handelaren van de voordelen van de groei van de beurs kunnen profiteren.

KCS werd als een ERC-20 token op het Ethereum netwerk uitgegeven en wordt door de meeste Ethereum wallets ondersteund. Na de oprichting van de KCC in het midden van 2021, werd een deel van de KCS tokens naar de KCC keten gemigreerd. Als de onderliggende drijvende kracht van de KCC, maakt KCS het gebruik van alle dApps op de keten mogelijk.

Het totale aantal KCS tokens werd op 200 miljoen vastgelegd en er is een gepland mechanisme om op maandelijkse basis tokens te vernietigen tot er nog maar 100 miljoen KCS tokens over zijn.

Ga naar de officiële KCS-website voor meer informatie

Lees dit blogartikel voor meer informatie over wat KCS is en hoe de token functioneert

2. Hoe kunt u kleine saldi voor KCS inwisselen?

1. Ga naar de startpagina van KuCoin en klik op Activa – Overzicht en vindt vervolgens Voor KCS inwisselen op uw Handelsaccount.

2. Kies de munten die u wilt inwisselen en klik op de knop Voor KCS inwisselen om verder te gaan.

3. Bevestig het aantal in te wisselen munten, het aantal KCS dat u gaat ontvangen en de kosten en klik vervolgens op Bevestigen om de munten in te wisselen.

4. U kunt de inwisselgeschiedenis en de gegevens op de pagina bekijken.

Tips:

• Deze functie is ook op uw handelsaccount in de KuCoin-app beschikbaar
  • Alleen totale tokenwaardes van minder dan 5 USDT kunnen voor KCS worden ingewisseld
  • Deze functie kan maar een keer per 24 uur worden gebruikt
  • Momenteel kunnen tokens die niet meer genoteerd zijn, niet voor KCS worden ingewisseld

We hopen dat dit artikel voor u nuttig is geweest. Neem via de online chat contact met onze 24/7 klantendienst op of dien een ticket in als u nog andere vragen heeft.

We wensen u veel plezier met het handelen op KuCoin!