Registratie om te handelen binnen tien minuten! (PC-versie)

Welkom bij KuCoin! Als de Beurs van de mensen, werd KuCoin gebouwd voor alle soorten van beleggers. Met meer dan 10 miljoen gebruikers in meer dan 200 landen en regio's, biedt KuCoin lage tarieven, veel veiligheid en meer dan 600 coins. Als je nieuw bent op het platform, zal dit artikel je door het proces leiden van registratie tot handelen.

Inhoud

1. Registratie

2. Beveiligingsinstellingen

3. Crypto storten of kopen

4. Handelen

1. Registratie

Om te beginnen aan je reis in de cryptowereld met KuCoin, moet je registreren met een e-mailadres of telefoonnummer. Ga naar KuCoin.com en klik op "Registreren" in de hoek rechts bovenaan om aan de slag te gaan.

▶ Voor gedetailleerde richtlijnen, raadpleeg het artikel Hoe een account registreren

2. Beveiligingsinstellingen

Om je account en activa te beschermen, raden we stellig aan dat je je beveiligingsinstellingen configureert voordat je een transactie doet. Klik op Accountbeveiliging in het vervolgkeuzemenu na het aanmelden.

Je zal onderstaande beveiligingsinstellingen zien. Je kan ze mogelijk niet allemaal tegelijkertijd configureren, maar Google-verificatie, Handelswachtwoord en Veiligheidszin in het bijzonder zijn belangrijk.

2.1. Koppel Google-verificatie of je telefoonnummer

Gebruik je telefoon of Google-verificatie om je identiteit te verifiëren wanneer je aanmeldt of een transactie doet. Je kunt een van beide kiezen of ze allebei configureren voor extra veiligheid.

Als je land in de lijst van landen met ondersteunde telefoonnummers staat, klik je op Instellen op de pagina met beveiligingsinstellingen om je mobiele telefoon te koppelen.

Als je land niet in de lijst staat, moet je Google Authenticator koppelen voor de veiligheid van je account.

Voor gedetailleerde richtlijnen, raadpleeg het artikel Hoe Google meervoudige verificatie koppelen

2.2. Een handelswachtwoord instellen

Je KuCoin handelswachtwoord is een nummer met 6 cijfers dat wordt gebruikt voor verificatie tijdens handelen, opnemen, API-creatie en andere acties om een extra veiligheidslaag aan je account toe te voegen. Vind het handelswachtwoord op de pagina met beveiligingsinstellingen en klik daarna op Instellen om een wachtwoord te configureren.

Voor gedetailleerde richtlijnen, raadpleeg het artikel Een handelswachtwoord instellen

2.3. Een anti-phishing veiligheidszin instellen

Een veiligheidszin kan helpen om je te identificeren wanneer je de officiële KuCoin-site gebruikt in plaats van een phishing-site. KuCoin ondersteunt e-mail veiligheidszinnen, veiligheidszinnen voor aanmelden en veiligheidszinnen voor opnemen. Deze zinnen zullen weergegeven worden op de officiële KuCoin-website wanneer je verder gaat met de betreffende handeling.

Ga naar de pagina met beveiligingsinstellingen, klik op de knop Instellen naast elke veiligheidszin om er een aan te maken.

3. Crypto storten of kopen

Gefeliciteerd! Je hebt nu de basisconfiguratie van je account voltooid. Je kunt nu fiat of crypto op je account storten om te beginnen met handelen.

Voor gedetailleerde richtlijnen, raadpleeg het artikel Hoe een storting uitvoeren

Als je geen crypto bezit, kun je de fiat-diensten van KuCoin gebruiken om je eerste crypto te kopen. Bij KuCoin is het nu mogelijk om crypto te kopen met je creditkaart, bankkaart of via betalingsgateways van een derde partij. Lees de gedetailleerde richtlijnen hieronder voor meer informatie.

Hoe crypto kopen met een creditkaart?

Hoe kopen met een bankkaart/-saldo?

Hoe coins kopen via een derde partij?

4. Handelen

KuCoin ondersteunt nu meerdere diensten voor het handelen in crypto. De meeste beginners gaan van start met crypto-naar-crypto handel, ook spothandel genoemd.

Voor gedetailleerde richtlijnen, raadpleeg het artikel Spothandel – Crypto-naar-crypto handel

De KuCoin handelsbot is een gratis geautomatiseerd handelsmiddel dat traders helpt om hun beleggingsstrategieën gemakkelijk te implementeren. Je kunt ook de strategieën van andere traders bekijken om van hen te leren.

Voor gedetailleerde richtlijnen, raadpleeg de Handleiding voor de handelsbot voor beginners

Voor ervaren traders, kan KuCoin margehandel en futures-handel helpen om meer succesvolle transacties te doen, omdat ze tot 10x en 100x hefboom respectievelijk ondersteunen. Merk op dat zulke handelswijzen ook grote risico's met zich meebrengen en we raden aan om de markt grondig te bestuderen voordat je handelt om de marge- of futures-markt.

Voor gedetailleerde richtlijnen, raadpleeg Margehandel voor nieuwkomers: KuCoin handleiding voor margehandel

Voor gedetailleerde richtlijnen, raadpleeg de Handleiding voor beginners voor futures-handel in KuCoin-futures

Je kunt elke handelsdienst vinden op de bovenste balken van de officiële KuCoin-website. Bekijk ze en probeer ze zelf uit.

Terwijl je KuCoin verkent, kun je altijd naar het KuCoin hulpcentrum gaan om antwoorden op je vragen te zoeken. Aarzel niet om live met ons te chatten door te klikken op het chatvenster in de hoek links onderaan. We zullen ons best doen om je te helpen.

Veel plezier met het handelen op KuCoin!