KCS-bonusprogramma

Wil je graag wat passief inkomen verdienen? Als je dat wil, kan je dat krijgen! Het KCS-bonusprogramma is een uniek beloningsmechanisme voor tokens op de beurs, waardoor bezitters van KCS een passief inkomen kunnen verdienen, op dagelijkse basis!

Dit artikel legt uit wat KCS is, hoe het KCS-bonusprogramma werkt en hoe je kunt deelnemen om onmiddellijk te beginnen met het verdienen van een passief inkomen.EucC3r1VIAAuc4X.jpeg

Inhoud

1. Wat is KCS?

2. Wat is het KCS-bonusprogramma?

3. FAQs

1. Wat is KCS?

KCS is het eigen token van KuCoin, dat in 2017 werd uitgebracht als een gebruikstoken waarmee traders van de voordelen van de groei van de beurs kunnen profiteren.

Het werd uitgegeven als een ERC-20 token op het Ethereum-netwerk en wordt ondersteund door de meeste Ethereum-wallets. Na de lancering van KCC in het midden van 2021, werd een deel KCS gemigreerd naar de KCC chain. Als de onderliggende drijvende kracht van KCC, zal KCS het gebruik van alle dApps op de chain mogelijk maken.

Het totaal aantal beschikbare KCS werd ingesteld op 200 miljoen en er is een gepland verbrandingsmechnisme op maandelijkse basis, tot er nog slechts 100 miljoen KCS overblijven.

Ga naar de officiële KCS-website voor meer informatie

Lees dit blogartikel voor meer informatie over wat KCS is en hoe het werkt

2. Wat is het KCS-bonusprogramma?

KCS-bonus is een uniek beloningsprogramma voor bezitters van KCS en bouwers van het KuCoin-ecosysteem. Het wordt ook beschouwd als een van de beste manieren om een passief inkomen op te bouwen.

Eenvoudig gesteld, gebruikers die ten minste 6 KCS op het KuCoin-platform hebben staan, kunnen een dagelijkse bonus krijgen, die afkomstig is van 50% van de dagelijkse inkomsten uit transacties op KuCoin.

Het bedrag van de beloningen die gebruikers kunnen krijgen, hangt af van het aantal KCS dat ze bezitten en het handelsvolume op de KuCoin-beurs. Op basis van historische gegevens van 2021, ligt de geschatte APR van de KCS-bonus tussen 3–30%.

3. FAQs

1. Waar komt de KCS-bonus vandaan?

50% van de dagelijkse transactiekosten van KuCoin worden aan gebruikers verdeeld via de KCS-bonus.

2. Hoe kan ik de KCS-bonus krijgen?

Bezit ten minste 6 KCS op KuCoin. Het is ook vereist om Google-verificatie of je telefoonnummer te koppelen om voor de bonus in aanmerking te komen.

3. Hoe claim ik mijn KCS-bonus?

Ga op de KuCoin-app, gewoon naar Start – KCS-bonus om deze te claimen. En ga, op de KuCoin-website, naar Overzicht activa – Mijn bonusKCS-bonus om deze te krijgen.

Als je KCS op de KuCoin-handelsbot hebt staan, zal de bonus elke dag automatisch aan je winst toegevoegd worden. Wanneer je de handelsbot sluit, zal de bonus naar je account overgeboekt worden, samen met de andere winsten.

4. Hoe vaak kan ik de KCS-bonus claimen?

De KCS-bonus zal op een dagelijkse basis aangeboden worden.

5. Zal de KCS-bonus vervallen als ik vergeet om deze te claimen?

Momenteel vervalt deze biet, je kunt de bonus voor meerdere dagen tegelijkertijd claimen.

6. In welke account moet in mijn KCS bewaren om voor de bonus in aanmerking te komen?

Je kunt KCS bewaren in de hoofd-, handels- of marge-accounts. Merk op dat bij het staken van KCS in KuCoin Earn, deze tokens mogelijk niet beschikbaar zijn om de dagelijkse bonus te ontvangen.

7. Hoe lang zal het duren om de KCS-bonus naar mijn account te verzenden na het claimen?

De bonus zal binnen 30 minuten verzonden worden.

8. Op welke account zal de KCS-bonus bijgeschreven worden?

De KCS-bonus zal op je KuCoin-hoofdaccount bijgeschreven worden.

Neem deel om passief inkomen op te bouwen met KCS. Koop nu je eerste KCS op KuCoin.