Hoe verdien je commissie met het KuCoin Affiliate Programma?

Wil je profiteren van commissie zonder zelf te hoeven handelen? Meld je aan voor het KuCoin-Affiliate Programma! Als je affiliate wordt van KuCoin, kun je vrienden uitnodigen om ook te registreren op KuCoin. Samen verdeel je 40% van de transactiekosten als commissie.

Deze tutorial bevat alle informatie die je nodig hebt om affiliate van KuCoin te worden.

Wat is het KuCoin Affiliate Programma?

Het KuCoin Affiliate Programma is bedoeld om affiliates te belonen die de waarden en missie van KuCoin delen en het platform willen promoten.

Affiliates kunnen een unieke referral link aanmaken en deze met anderen delen. Iedereen die een account aanmaakt via deze link, wordt automatisch als uitgenodigde gebruiker geregistreerd. Als beloning ontvangt de affiliate een commissie voor elke spotfutures en margin transactie die door de uitgenodigde gebruiker wordt voltooid.

Wat zijn de voordelen van het KuCoin Affiliate Programma?

Als KuCoin affiliate profiteer je van de volgende beloningen:

1. Tot 45% commissie voor elke transactie

KuCoin affiliates profiteren van een commissie van 40% voor elke transactie die via de unieke link uitgenodigde gebruikers voltooien op het KuCoin platform. Als een affiliate niveau 2 bereikt, wordt hun commissie verhoogd tot 45%.

Let op: De commissie wordt elke week uitbetaald. De maximale commissieperiode kan onbeperkt zijn.

2. Uniektweetrapscommissieschema

Het KuCoin Affiliate Programma is een uniek tweetraps commissieschema.

Als een door jou uitgenodigde gebruiker ook KuCoin affiliate wordt (in deze blog gebruiken we daarvoor de term sub affiliate), ontvang je 5% extra commissie voor elke gebruiker die de sub affiliate uitnodigt.

(Voorbeeld: stel dat A een KuCoin affiliate is. Als A een affiliate uitnodiging stuurt naar B en B vervolgens C uitnodigt, dan is A de hoofd affiliate en B de sub affiliate. A ontvangt een commissie van 5% voor de transacties van C, terwijl B een commissie van 40% of 45% ontvangt voor de transacties van C, afhankelijk van het affiliate niveau van B).

3. Hoe meld ik me aan voor hetKuCoinAffiliate Programma?

Het KuCoin Affiliate Programma is open voor alle content creators met interesse in cryptocurrency’s. Het maakt niet uit of je videoblogger bent op YouTube, je eigen crypto-community hebt of andere content creëert. Iedereen die KuCoin wil promoten, kan het formulier invullen op de officiële website van KuCoin en zich aanmelden als affiliate

Hieronder lees je hoe je affiliate kunt worden.

Stap 1: Log in op je KuCoin account via https://www.kucoin.com/affiliate om de KuCoin affiliate pagina te openen.

Stap 2: Klik op ‘Apply Now en vul het formulier in om je aan te melden voor het KuCoin Affiliate Programma.

Stap 3: Na het invullen van het formulier, zal het KuCoin affiliate team je aanmelding beoordelen en contact met je opnemen.

Ter herinnering: omdat er veel fraude wordt gepleegd met cryptocurrency’s, raden we gebruikers aan om de authenticiteit van de contactgegevens van 'KuCoin teamleden’ te controleren via de link https://www.kucoin.com/cert?lang=en_US voordat je je gegevens invult.

4. Hoe verdien ik hoge commissies?

Als je aanmelding voor het KuCoin Affiliate Programma  is geaccepteerd, kun je je eigen referral link gebruiken om vrienden uit te nodigen voor KuCoin en 40% van hun transactiekosten te verdienen als commissie. Ook kun je een special referral link aanmaken met verschillende transactiekortingen om de efficiëntie van je uitnodigingen te verhogen.

Stap 1: Log in op je KuCoin account via https://www.kucoin.com/affiliate om de KuCoin affiliate pagina te openen.

Stap 2: Scrol omlaag om de je standaard referral code en link te bekijken.

Let op: de standaard commissie die door de referral link wordt gegenereerd is 40%. Dit betekent dat als je deze link gebruikt om vrienden uit te nodigen, je 40% commissie verdient over diens transactiekosten en hun transactiekorting 0 is.

Onze affiliates kunnen hun referral link ook aanpassen om de commissie te delen met de gebruikers die zij uitnodigen. Elke affiliate kan vijf niveaus instellen voor de transactiekorting die door hun uitgenodigde gebruikers ontvangen: 0%, 5%, 10%, 15% en 20%. Het maximale aantal aangepaste referral links voor elke partner is 30.

Als je bijvoorbeeld de korting voor door jou uitgenodigde gebruikers instelt op 20%, betekent dit dat je 20% commissie ontvangt over hun transactiekosten en zij 20% korting op hun transactiekosten krijgen.

Stap 3: Klik op ‘Create als je de korting hebt ingesteld. Vervolgens ontvang je een nieuwe referral link. Partners kunnen hun referral link of code gebruiken om vrienden uit te nodigen.

blobid50.pngStap 4: Bekijk de commissiedetails.

Na het voltooien van de uitnodiging kun je in het kader ‘Overview’ zien hoe veel commissie je de vorige week hebt verdiend en wat je in totaal aan commissie hebt verdiend. De status van de uitnodiging wordt daaronder in ‘Overview’ van uitgenodigde gebruikers’ getoond.

5. Hoe controleer ik de status van mijn commissies?

KuCoin keert elke woensdag de opgebouwde commissie uit aan de hoofdaccount van de KuCoin affiliateAffiliates kunnen via ‘Hoofdaccount’ controleren wat de status van hun commissies is. Binnenkort zal er ook een herinneringsfunctie worden gelanceerd, dus houd dit blog goed in de gaten.

Als je nog meer vragen hebt over het KuCoin Affiliate Programma, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen.

Het officiële e-mailadres van het KuCoin Affiliate Programma is affiliate@kucoin.com.