KuCoin Affiliates Programma Q&A

1. Wat is het KuCoin Affiliate Programma?

Als een nieuwe gebruiker een KuCoin account aanmaakt, dan verdient de uitnodiger een commissie voor elke spot, futures  en margin transactie die de uitgenodigde gebruiker voltooit. Raadpleeg het KuCoin Affiliate Programma  voor alle specifieke regels.

2. Wie kan deelnemen aan het KuCoin Affiliate Programma?

Content creators van geverifieerde websites, aanbieders van handelssoftware, bloggers, community leiders en gebruikers met een groot handelsnetwerk kunnen zich aanmelden voor het KuCoin Affiliate Programma.

3. Hoe kan ik deelnemen aan het KuCoin Affiliate Programma?

Meld je aan via de website of stuur ons een e-mail via affiliate@kucoin.com met een korte introductie.

4. Hoe krijg ik mijn referral-link?

In de app: tik op de startpagina van de KuCoin app op ‘Affiliate’ om je unieke affiliate link te bekijken in de interface van het affiliate programma.

Voor eenvoudige toegang tot het commissieschema, kun je de snelkoppeling naar het affiliate programma toevoegen aan de menubalk in de app.

Op de website: ga naar de KuCoin startpagina en klik op ‘Financieel’ >> Affiliate ‘’ om je unieke uitnodigingslink te bekijken in de interface van het affiliate programma.

5. Hoe kan ik commissie verdienen via dit programma? Heb je productsuggesties?

Je kunt KuCoin producten promoten met video’s, in je community, met blogs, enzovoort. Nodig je vrienden of fans uit om via je unieke link een KuCoin account aan te maken. Over elke transactie die zij voltooien, verdien je vervolgens een commissie. De KuCoin Trading Bot, P2P lending, Pool X, enz. zijn allemaal producten van KuCoin

Heb je hulp nodig? Stuur ons een e-mail via affiliate@kucoin.com en we helpen je graag.

6. Hoe kan ik mijn commissies en uitgenodigde gebruikers controleren? Kan ik alle commissie als korting aan door mij uitgenodigde gebruikers geven?

Als je je hebt geregistreerd voor onze  affiliate programma , kun je inloggen op ons referral systeem om je commissies en uitgenodigde gebruikers te bekijken. Daarnaast kun je de details van je commissie en uitnodigingen bekijken en je unieke uitnodigingslink aanpassen.

7. Hoe wordt de commissie betaald?

Commissie wordt betaald in USDT en elke eerstvolgende woensdag uitgekeerd (UTC+8).

8. Wat zijn de voordelen voor nieuwe gebruikers?

We verwelkomen nieuwe gebruikers met een bonuspakket van tot 500 USDT. Dit kun je controleren in het taakcentrum.

9. Wat is het verschil tussen referral- ommissie en cashback?

Je kunt de hoogte van de commissie en cashback aanpassen via de referral code. Als een uitgenodigde gebruiker een transactie voltooit, ontvangt de uitnodiger de commissie en de uitgenodigde gebruiker de cashback.

10. Hoe kan ik mijn KuCoin cashback aanmaken, instellen en beheren en mijn referral link aanpassen in het dashboard?

a. Log in op jeKuCoinaccount via https://www.kucoin.com en klik op ‘Affiliate’  in de menubar bovenaan de pagina.

b. Stel de hoogte van de cashback in voor door jou uitgenodigde gebruikers. Het standaard commissietarief is 40%. De uitnodiger kan 0-20% van de commissie delen met uitgenodigde gebruikers. Vervolgens kan de uitnodiger klikken op [Invitenow]] om vrienden uit te nodigennaar KuCoin via de referra link die bij hun Affiliate-ID hoort.

c. Als de uitgenodigde gebruiker eenKuCoinaccount aanmaakt en begint met handelen, wordt de referral commissie (inclusief de commissie die met uitgenodigde gebruikers wordt gedeeld) per kalenderweek berekend (UTC+8). De opgebouwde commissie wordt elke eerstvolgende woensdag uitgekeerd (UTC+8). Controleer de commissie in je KuCoin hoofdaccount elke woensdag.

11. Ik heb een aantal vrienden uitgenodigd voordat ik het affiliate programma joinde. Krijg ik commissie voor de transacties die zij uitvoeren?

Het KuCoin Affiliate Programma is een nieuw project. Alleen partners die aan de voorwaarden van het programma voldoen, komen ervoor in aanmerking. Als je aanmelding voor het partnerprogramma is goedgekeurd, blijven je historische uitnodigingsrelaties behouden. Je blijft dus ook nadat je affiliate bent geworden een commissie ontvangen over hun transacties. We komen binnenkort met nieuwe referral producten. Ook zullen we een programma introduceren voor gebruikers die geen affiliate zijn, dus houd de website goed in de gaten.

12. Hoe lang duurt de relatie met de gebruikers die ik heb uitgenodigd en de sub-affiliates die zij uitnodigen? Verdien ik gedurende deze periode ook commissie?

De relatie tussen gebruikers die je zelf hebt uitgenodigd en hun sub-affiliates is permanent, maar de hoogte van de commissie die je verdient is afhankelijk van een aantal regels. Klik hier om de regels van het affiliate programma te bekijken.

13. Ik heb me aangemeld voor het affiliate programma, wanneer kan ik een antwoord verwachten?

We controleren elke aanmelding binnen 24 uur. Binnen 7 werkdagen sturen we je een e-mail met onze beslissing.

14. Waar kan ik mijn commissies controleren?

Je kunt je KuCoin commissie controleren in je KuCoin hoofdaccount (het token-type is Referal Bonus). We komen binnenkort met een notificatiefunctie voor commissies. Houd de website dus goed in de gaten.

15. Hoe verdien ik 5% commissie voor mijn sub-affiliates?

Als een door jou uitgenodigde gebruiker ook KuCoin affiliate wordt (in deze blog gebruiken we daarvoor de term sub affiliate), ontvang je 5% extra commissie voor elke gebruiker die de subpartner uitnodigt.
(Voorbeeld: stel dat A een KuCoin affiliate is. Als A een affiliate uitnodiging stuurt naar B en B vervolgens C uitnodigt, dan is A de hoofd affiliate en B de sub affiliate. A ontvangt een commissie van 5% voor de transacties van C, terwijl B een commissie van 40% of 45% ontvangt voor de transacties van C, afhankelijk van het affiliate niveau van B).