Gebruik KCS om transactiekosten te betalen en geniet van een korting van 20%

Als je veel handelt op KuCoin, is dit een manier om je te helpen om veel te besparen op transactiekosten! Momenteel, begint het tarief bij KuCoin op 0,1%, wat super laag is in vergelijking met de meeste andere grote beurzen, maar het kan nog lager! Alles wat je nodig hebt is KCS, het eigen token van het KuCoin-platform.

Dit artikel legt uit wat KCS is en hoe je KCS kunt gebruiken om kosten te betalen en te genieten van een korting van 20%.

Inhoud

1. Wat is KCS?

2. Hoe kosten bestalen met KCS inschakelen

3. FAQs

1. Wat is KCS?

KCS is het eigen token van KuCoin, dat in 2017 werd uitgebracht als een gebruikstoken waarmee traders van de voordelen van de groei van de beurs kunnen profiteren.

Het werd uitgegeven als een ERC-20 token op het Ethereum-netwerk en wordt ondersteund door de meeste Ethereum-wallets. Na de lancering van KCC in het midden van 2021, werd een deel KCS gemigreerd naar de KCC chain. Als de onderliggende drijvende kracht van KCC, zal KCS het gebruik van alle dApps op de chain mogelijk maken.

Het totaal aantal beschikbare KCS werd ingesteld op 200 miljoen en er is een gepland verbrandingsmechnisme op maandelijkse basis, tot er nog slechts 100 miljoen KCS overblijven.

Ga naar de officiële KCS-website voor meer informatie

Lees dit blogartikel voor meer informatie over wat KCS is en hoe het werkt

2. Hoe kosten bestalen met KCS inschakelen

1. Op de KuCoin-website, kan je klikken op de avatar in de hoek rechts bovenaan om naar het Gebruikersprofielte gaan. Daar zal je de knop vinden om deze functie in te schakelen. Klik, op de handelspagina, op Kosten betalen met KCS in de hoek rechts bovenaan van het handelspaneel en je bent klaar.

2. Het is zelfs nog gemakkelijker om het in te schakelen op de KuCoin-app! Klik op het pictogram Persoonlijk in de hoek links onderaan en zet de knop naar rechts om de functie Transactiekosten betalen met KCS in te schakelen.

mceclip2.png3. FAQs

1. Waarom blijft het tarief hetzelfde na het inschakelen van de functie?

Na het inschakelen van Kosten betalen met KCS, zal de korting van 20% terugbetaald worden. Als je bijvoorbeeld $ 1 in KCS betaalde als transactiekosten, zal je $ 0,2 in KCS terugbetaald worden.

2. In welke account moet ik mijn KCS bewaren om de transactiekosten te betalen?

Je moet je KCS bewaren in de hoofdaccount of de handelsaccount.

3. Wat als mijn KCS-saldo ontoereikend is?

Wanneer je KCS-saldo ontoereikend is, zal de korting van 20% niet toegepast worden op je transacties.

4. Voor welk soort van transacties is de korting geldig?

Momenteel kun je, als je de kosten betaalt met KCS, genieten van een korting van 20% voor spothandel en margehandel.

5. Hoe controleer ik mijn KCS Pay-transactiegegevens?

Nadat je de functie hebt ingeschakeld, voor de niet KCS-markt, zal elke transactie drie records genereren, met inbegrip van je oorspronkelijke korting op de transactiekosten, de oorspronkelijk terugbetaalde kosten en KCS Pay-kosten. Als je bijvoorbeeld handelt in het BTC/USDT handelspaar en de kost $ 1 is, zullen de drie records de korting van $ 1 in USDT, de korting van $ 0,8 in KCS en de terugbetaling van $1 in USDT bevatten.

Voor de KCS-markt, zal elke transactie twee records genereren, met inbegrip van de KCS-transactiekosten en terugbetaalde kosten. Als je bijvoorbeeld handelt in het MJT/KCS handelspaar en de kost $ 1 is, zullen de twee records de korting van $ 1 en de terugbetaling van $ 0,2 in KCS bevatten.

Je kunt de records meer in detail bekijken via ActivaAccountgegevens.