Hoe kunt u op KuCoin handelen?

KuCoin is voor alle soorten beleggers gemaakt. Of u nu een beginnende of een ervaren handelaar bent, het is altijd eenvoudig om uw crypto-avontuur op KuCoin te beginnen. In dit artikel wordt u uitgelegd hoe u uw eerste handelstransactie op KuCoin kunt uitvoeren.

Bekijk de onderstaande YouTube-video voor een stapsgewijze handleiding of lees dit artikel verder voor meer informatie over het handelen op KuCoin.

Inhoud

1. Hoe kunt u op KuCoin handelen?

2. De verschillende handelsorders verklaard

3. FAQ

1. Hoe kunt u op KuCoin handelen?

1. Ga naar KuCoin.com, klik op het tabblad Handelen en vervolgens op Spothandel.

2. Zoek het handelspaar dat u wilt verhandelen. KuCoin biedt een verscheidenheid van markten aan, zoals stablecoins (USDⓈ), Bitcoin (BTC), de KuCoin token (KCS) en een verscheidenheid aan altcoins (ETH, TRX en meer).

Als u bijvoorbeeld KCS met BTC wilt kopen, klikt u op het KCS/BTC paar.

3. Voer uw 6-cijferige handelswachtwoord in om te beginnen een order te plaatsen. Om veiligheidsredenen wordt u elke 2 uur gevraagd om uw handelswachtwoord in te voeren.

4. Kies het soort order, voer uw ordergegevens, zoals de prijs en het aantal in en klik vervolgens op de knop Kopen of Verkopen.

KuCoin biedt u de mogelijkheid een limietorder, marktorder, stop limietorder of stop marktorder te maken. We gaan in dit artikel later dieper op de verschillende ordertypes in.

5. Zodra uw order is geplaatst, kan de order onder Openstaande orders worden teruggevonden. Nadat de order is uitgevoerd, worden deze gegevens naar de Ordergeschiedenis en Handelsgeschiedenis overgeplaatst.

2. De verschillende handelsorders verklaard

1. Limietorder

• Definitie: Een limietorder is een order die wordt geplaatst om tegen een opgegeven limietprijs te kopen of te verkopen.
  • Bijvoorbeeld: Als de huidige marktprijs voor KCS 0,96289 USDT bedraagt en u 100 KCS wilt kopen als de prijs tot 0,95 USDT daalt, kunt u een limietorder plaatsen.
  • Instructies: Selecteer limietorder, voer bij Prijs 0,95 USDT in en bij Aantal 100 KCS. Klik op KCS kopen om de order te plaatsen.

2. Marktorder

• Definitie: Een marktorder is een order die wordt geplaatst om tegen de best beschikbare prijs op de huidige markt te kopen of te verkopen.
  • Bijvoorbeeld: Als de huidige marktprijs voor KCS 0,96263 USDT bedraagt en u onmiddelijk voor 1.000 USDT KCS wilt kopen, kunt u een marktorder plaatsen.
  • Instructies: Selecteer marktorder, voer bij Aantal 1.000 USDT in en klik vervolgens op KCS kopen om de order te plaatsen. De order wordt normaal gesproken binnen enkele seconden uitgevoerd.

3. Stop limietorder

• Definitie: Een stop limietorder is een order die wordt geplaatst om tegen een limietprijs te kopen of te verkopen wanneer een vooraf opgegeven prijs wordt bereikt.
  • Bijoorbeeld: Als de huidige marktprijs van KCS 0,9629 USDT bedraagt en u denkt dat de prijs tot 1,0666 USDT zal stijgen en daarna zal beginnen te dalen, kunt u verkopen wanneer de prijs 1,065 USDT bereikt.
  • Instructies: Selecteer stop limietorder, voer bij Stop Prijs 1,0666 USDT in, bij Prijs 1.065 USDT en 100 KCS bij Aantal en klik vervolgens op Verkopen om de order te plaatsen. Wanneer de laatste prijs 1,0666 USDT bereikt, wordt de order geactiveerd en wordt er een verkooporder van 100 KCS tegen een prijs van 1.065 USDT geplaatst.

4. Stop marktorder

• Definitie: Een stop marktorder is een order die wordt geplaatst om tegen de huidige prijs te kopen of te verkopen wanneer een vooraf opgegeven prijs wordt bereikt.
  • Bijvoorbeeld: Als de huidige marktprijs van KCS 0,96285 USDT bedraagt en u denkt dat de prijs tot 1,0666 USDT zal stijgen en daarna zal beginnen te dalen, kunt u verkopen wanneer de prijs de ondersteunde prijs bereikt.
  • Instructies: Selecteer stop marktorder, voer bij Stop Prijs 1,0666 USDT in en 100 KCS bij Aantal en klik vervolgens op Verkopen om de order te plaatsen. Wanneer de laatste prijs 1,0666 USDT bereikt, wordt de order geactiveerd en wordt er een verkooporder van 100 KCS tegen de beste marktprijs geplaatst.

Tips:

• De marktorder wordt afgestemd op de best beschikbare prijs op de huidige markt. Vanwege prijsschommelingen, kan de prijs waarbij de order wordt uitgevoerd, afhankelijk van de diepte van de markt, hoger of lager dan de huidige prijs zijn.
  • KuCoin heeft de Stop Order functie op 28 oktober 2020 bijgewerkt. Na de upgrade, blokkeert het systeem de activa op uw account niet langer voor de Stop Order totdat deze wordt geactiveerd.

3. FAQ

1. Wat zijn de handelskosten van KuCoin?

De handelskosten voor de spothandel beginnen op KuCoin bij 0,1%. U kunt uw handelskosten verlagen door KCS aan te houden of uw handelsvolume te verhogen. Raadpleeg voor meer informatie alstublieft de pagina voor het niveau van uw handelstarief op KuCoin.

2. Wat is het minimum bedrag voor elke handelstransactie?

Het minimum bedrag varieert afhankelijk van de munt, en wordt op de handelspagina weergegeven.

3. Wat is Kosten met KCS betalen?

Op KuCoin kunt u de optie Kosten met KCS betalen inschakelen om van een korting van 20% op de handelskosten te profiteren.

▶ Raadpleeg voor meer informatie alstublieft Gebruik KCS om uw handelskosten te betalen en profiteer van een korting van 20%

4. Waarom werd mijn Stop Order geannuleerd?

Er kunnen hiervoor verschillende redenen zijn. De order kan geannuleerd zijn omdat uw saldo ontoereikend was of omdat u de prijsbeschermingslimiet van KuCoin heeft overschreden.

▶ Raadpleeg voor meer informatie alstublieft Waarom Stop Orders geannuleerd worden

We hopen dat dit artikel voor u nuttig is geweest. Neem via de online chat contact met onze 24/7 klantendienst op of dien een ticket in als u nog andere vragen heeft.

We wensen u veel plezier met het handelen op KuCoin!