Kan geen e-mailcode/SMS-bericht ontvangen

Wanneer je transacties doe of instelling wijzigt in KuCoin, kan er een verificatiecode worden verzonden via e-mail of SMS om je identiteit te verifiëren en je veiligheid te beschermen.

Als je zulke code niet kunt ontvangen, geeft dit artikel enkele vaak voorkomende redenen en enkele concrete oplossingen.

Inhoud

1. Kan geen e-mailcode ontvangen

2. Kan geen SMS-bericht ontvangen

1. Kan geen e-mailcode ontvangen

Contoleer eerst of je hetzelfde e-mailadres gebruik dat gebruikt werd om de KuCoin-account te registeren. Ten tweede, de vertraging van de verificatie-e-mail wordt vaak veroorzaakt door netwerkproblemen, vernieuw dus je postvak in of klik opnieuw op de knop Code verzenden voordat u nog een of twee minuten langer wacht.

Soms komt de e-mail terecht in je spam-map, ga daar dus zeker even kijken. Het wordt ook ten zeerste aanbevolen om het e-mailadres no-reply@kucoin.com toe te voegen aan de whitelist van je postvak in, om te voorkomen dat de e-mail in de toekomst in de spam-map terecht komt.

Tips:

• Lees dit artikel voor meer informatie over Hoe een whitelist toevoegen aan een Google-mailbox.
  • Merk op dat elke e-mailcode 10 minuten geldig is.
  • Als je meerdere keren op de knop Opnieuw verzenden geklikt hebt, voer dan de code van de laatste e-mail in.

2. Kan geen SMS-bericht ontvangen

De vaakst voorkomende reden hiervoor is te veel verkeer op de SMS gateway. Het wordt aanbevolen dat je contact opneemt met onze online ondersteuning of opnieuw op de knop Code verzenden klikt om de code later te ontvangen.

Als je enkele beveiligingstoepassingen op je mobiele telefoon geïnstalleerd hebt, kunnen deze per vergissing SMS-berichten van KuCoin blokkeren. Open in zulk geval de toepassing en schakel de betreffende functies tijdelijk uit, klik daarna opnieuw op de knop Code verzenden om een nieuwe code te krijgen.

Er zijn andere redenen die ervoor kunnen zorgen dat je telefoon het SMS-bericht niet ontvangt, deze omvatten een ontoereikend saldo op de telefoon, een vol geheugen van de telefoonof het feit dat je de SMS-code te vaak hebt aangevraagd.

We begrijpen je angst wanneer je met zulk probleem geconfronteerd wordt. Neem contact op met onze 24/7 klantendienst via online chat of dien een ticket in en we zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.