De diensten van KuCoin zijn beschikbaar op de website (kucoin.com) en de iOS- of Android-app. Veel cryptohandelaars verkiezen om de KuCoin-app te gebruiken, omdat je er altijd, overal mee kunt handelen. Dit artikel geeft je stap voor stap richtlijnen voor het downloaden van de KuCoin-app.

Inhoud

De iOS-app downloaden

De Android-app downloaden

1. De iOS-app downloaden

De KuCoin-app is in de meeste landen te vinden in de App Store. Zoek eenvoudigweg naar “KuCoin” in de App Store en de “KuCoin App” zal weergegeven worden op de pagina met zoekresultaten. Klik op Downloaden om de KuCoin-app te verkrijgen.

2. De Android-app downloaden

Je kunt ofwel de KuCoin Android -app downloaden van Google Play of de Android APK downloaden van de KuCoin-website.

2.1. Downloaden van de Google Play Store

Klik op de link om rechtstreeks naar de KuCoin-app te gaan. Een andere manier, is zoeken naar “KuCoin” in Google Play Store en de “KuCoin-app” zal weergegeven worden op de pagina met zoekresultaten. Tik op Installeren om de KuCoin-app te verkrijgen.

2.2. Downloaden van de KuCoin-website

Ga naar de downloadpage via deze link, tik daarna op Downloaden om de app op je smartphone te installeren.

Merk op dat bepaalde Android-systemen mogelijk de machtigingen voor het installeren van toepassingen van derde partijen uitschakelen, wat ervoor zal zorgen dat het installeren van de app mislukt. Raadpleeg de volgende handleiding voor installatie-instructies.

Android 8.0 of hoger

Afhankelijk van de fabrikant van de smartphone, kunnen je Optie-instellingen op een andere plaats staan.

Gebruik deze afbeelding als een voorbeeld:

(1) Open “Instellingen”

(2) Ga naar “Meer instellingen”

(3) Open “Toepassingen”

(4) Schakel KuCoin in

(5) Installeer de KuCoin-APP

Onder Android 8.0

Afhankelijk van de fabrikant van de smartphone, kunnen je Optie-instellingen op een andere plaats staan.

Met het Samsung OS als een voorbeeld:

(1) Open “Instellingen”

(2) Vind de opties zoals weergegeven

(3) Schakel onbekende bronnen in

Opmerking: Download de KuCoin-app niet van niet officiële KuCoin-kanalen.