Download de KuCoin-app

De diensten van KuCoin zijn beschikbaar op de website (kucoin.com) en de iOS- of Android-app. Veel crypto handelaren gebruiken liever de KuCoin app, omdat ze dan overal en altijd kunnen handelen. In dit artikel vindt u een stapsgewijze handleiding voor het downloaden van de KuCoin app.

Inhoud

De iOS-app downloaden

De Android-app downloaden

1. De iOS-app downloaden

U kunt de KuCoin app in de meeste landen in de App Store vinden. Zoek eenvoudigweg naar “KuCoin” in de App Store en de “KuCoin App” zal op de pagina met zoekresultaten worden weergegeven. Klik op Downloaden om de KuCoin app te verkrijgen.

2. De Android-app downloaden

U kunt ofwel de KuCoin Android-app downloaden van Google Play of de Android APK downloaden van de KuCoin website.

2.1. Downloaden van de Google Play Store

Klik op de link om rechtstreeks naar de KuCoin-app te gaan. U kunt ook naar “KuCoin” in de Google Play Store zoeken en de “KuCoin App” zal op de pagina met zoekresultaten worden weergegeven. Tik op Installeren om de KuCoin App te verkrijgen.

2.2. Downloaden van de KuCoin website

Ga naar de downloadpagina via deze link en tik vervolgens op Downloaden om de app op uw smartphone te installeren.

Houd er alstublieft rekening mee dat het kan zijn dat bepaalde Android-systemen de machtigingen voor het installeren van toepassingen van derde partijen uitschakelen, wat ervoor kan zorgen dat u de app niet kunt installeren. Raadpleeg de volgende handleiding voor installatie-instructies.

Android 8.0 of hoger

Afhankelijk van de fabrikant van de smartphone, kan het zijn dat de locatie van uw Optie-instellingen anders is.

Gebruik deze afbeelding als voorbeeld:

(1) Open “Instellingen”

(2) Ga naar “Meer instellingen”

(3) Open “Toepassingen”

(4) Schakel KuCoin in

(5) Installeer de KuCoin APP

Android 7.0 en lager

Afhankelijk van de fabrikant van de smartphone, kan het zijn dat de locatie van uw Optie-instellingen anders is.

Met het Samsung OS als voorbeeld:

(1) Open “Instellingen”

(2) Vind de opties zoals ze zijn weergegeven

(3) Schakel onbekende bronnen in

Let op: Download de KuCoin app niet van niet officiële KuCoin kanalen.

We hopen dat dit artikel voor u nuttig is geweest. Neem via de online chat contact met onze 24/7 klantendienst op of dien een ticket in als u nog andere vragen heeft.

We wensen u veel plezier met het handelen op KuCoin!