Veiligheid is een van de belangrijkste bekommernissen van KuCoin. Omdat er elke dag veel transacties worden uitgevoerd op het platform, heeft KuCoin een handelswachtwoord geïntroduceerd, om een betere beveiliging van het account en de activa te verzekeren.

Een handelswachtwoord is een nummer bestaande uit 6 cijfers en het wordt gebruikt voor opnemen, API-verificatie en handelen. Dit artikel beschrijft de stappen voor het instellen, wijzigen of resetten van een KuCoin-handelswachtwoord.

Inhoud

1. Hoe een handelswachtwoord instellen
2. Hoe het handelswachtwoord wijzigen
3. Hoe het handelswachtwoord resetten

1. Hoe een handelswachtwoord instellen

Meld aan op je KuCoin-account. Klik op de avatar in de hoek rechts bovenaan en selecteer Accountbeveiliging in het vervolgkeuzemenu.

Selecteer HandelswachtwoordInstellenen voltooi de verificatie. Voer een handelswachtwoord in (nummer bestaande uit 6 cijfers) en bevestig het.

Tips:

• Het handelswachtwoord kan alleen uit cijfers bestaan, voer geen letter of ander teken in.
  • Zowel het handelswachtwoord als de Google meervoudige verificatiecode bestaan uit 6 cijfers, merk echter op dat het handelswachtwoord door jou werd ingesteld, terwijl de meervoudige verificatiecode een dynamische code is die door Google gegenereerd wordt.

2. Hoe het handelswachtwoord wijzigen

Als je je handelswachtwoord wil wijzigen, kun je de knop Wijzigen terugvinden in het deel Handelswachtwoord in Beveiligingsinstellingen.

Voer je huidige handelswachtwoord in en stel een nieuw wachtwoord in.

Tips:

• Om de veiligheid van je account te verzekeren, zullen de opnamediensten op KuCoin en P2P fiat handelen tijdelijk onbeschikbaar zijn, gedurende 24 uur na het wijzigen van het handelswachtwoord.
  • Het nieuwe handelswachtwoord zal onmiddellijk na het wijzigen geldig zijn.

3. Hoe het handelswachtwoord resetten

Als je het handelswachtwoord vergeten bent, reset dit dan in het account. Ga naar Accountbeveiliging, kies Beveiligingsinstellingen, vind de knop Wijzigen, klik daarna op Handelswachtwoord vergeten? om het verzoek te verzenden. Je verzoek zal beoordeeld worden binnen 1–3 werkdagen.

Tips:

• Upload de gevraagde ID-gegevens, zodat we je kunnen helpen om je handelswachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Om de veiligheid van je account te verzekeren, zullen de opnamediensten op KuCoin en P2P fiat handelen tijdelijk onbeschikbaar zijn, gedurende 24 uur na het opnieuw instellen van het handelswachtwoord.
  • Het handelswachtwoord zal onmiddellijk na goedkeuring opnieuw ingesteld worden.