Dienst voor het koppelen van mobiele toestellen

Veiligheid is een van de belangrijkste bekommernissen van KuCoin. Om je account te beschermen en mogelijke diefstal van je activa te vermijden, heeft KuCoin een dienst voor het koppelen van mobiele telefoons geïntroduceerd.

Om de veiligheid van je account te verzekeren, wordt aanbevolen dat je tegelijkertijd meerdere beveiligingsinstellingen implementeert. Een goede beveiligingscombinatie kan bijvoorbeeld Google meervoudige verificatie + E-mail koppeling + Handelswachtwoord of Mobiele telefoon koppeling + Handelswachtwoord zijn.

Dit artikel beschrijft de stappen voor het koppelen en wijzigen van je mobiele telefoon.

Inhoud

1. Landen die koppeling van mobiele toestellen ondersteunen
2. Hoe een mobiele telefoon koppelen
3. Hoe het gekoppelde telefoonnummer wijzigen

1. Landen die koppeling van mobiele toestellen ondersteunen

KuCoin probeert om meer landen met registratie en koppelen van mobiele telefoons te ondersteunen. Momenteel, worden de volgende 62 landen ondersteund:

1. Slowakije (+421) 32. Frankrijk (+33)
2. India (+91) 33. Spanje (+34)
3. Turkije (+90) 34. Nederland (+31)
4. Filippijnen (+63) 35. Duitsland (+49)
5. Vietnam (+84) 36. Australië (+61)
6. Rusland (+7) 37. Italië (+39)
7. Oekraïne (+380) 38. Ierland (+353)
8. Polen (+48) 39. Zweden (+46)
9. Nigeria (+234) 40. Zwitserland (+41)
10. Roemenië (+40) 41. Tsjechië (+420)
11. Korea (+82) 42. Macao China (+853)
12. Finland (+358) 43. Maleisië (+60)
13. Noorwegen (+47) 44. Verenigde Arabische Emiraten (+971)
14. België (+32) 45. Qatar (+974)
15. Hongarije (+36) 46. Mexico (+52)
16. Hong Kong China (+852) 47. Chili (+56)
17. Taiwan China (+886) 48. Peru (+51)
18. Singapore (+65) 49. Dominicaanse Republiek (+1)
19. Israel (+972) 50. Nieuw-Zeeland (+64)
20. Kazakhstan (+7) 51. Portugal (+351)
21. Argentinië (+54) 52. Azerbeidzjan (+994)
22. Colombia (+57) 53. Armenië (+374)
23. Costa Rica (+506) 54. Wit-Rusland (+375)
24. Uruguay (+598) 55. Georgië (+995)
25. Zuid-Afrika (+27) 56. Kyrgyzstan (+996)
26. Slovenië (+386) 57. Moldavië (+373)
27. Canada (+1) 58. Oezbekistan (+998)
28. Indonesië (+62) 59. Tadzjikistan (+992)
29. Verenigd Koninkrijk (+44) 60.Turkmenistan (+993)
30. Thailand (+66) 61. Estland (+372)
31. Brazilië (+55) 62. Saudi Arabië (+966)

Tips:

• Op basis van de huidige beveiligingsinstellingen van KuCoin, zal je, als je je mobiele telefoon niet kunt koppelen, verplicht zijn om Google meervoudige verificatie te koppelen. Klik hier voor meer informatie over het koppelen van Google meervoudige verificatie.

2. Hoe een mobiele telefoon koppelen

Stap 1: Klik op de avatar en selecteer Accountbeveiliging in het vervolgkeuzemenu. Klik op Instellen in het deel Telefoon.

Stap 2: Je zult gevraagd worden om een verificatiecode in te voeren, ofwel een Google meervoudige verificatiecode of een e-mailverificatiecode.

Stap 3: Selecteer, op deze volgende pagina, de code van het land, voer het telefoonnummer in dat je wil koppelen en klik op Code verzenden. De verificatiecode zal per SMS naar je mobiele telefoon verzonden worden. Voer de verificatiecode in en klik op Activeren om te voltooien.

3. Hoe het gekoppelde telefoonnummer wijzigen

1. Als je je gekoppelde telefoonnummer wil wijzigen en nog toegang hebt tot het vorige nummer, meld dan aan op je KuCoin-account, klik op BeveiligingsinstellingenTelefoonWijzigen.

Kies SMS-verificatie of e-mail + Google meervoudige verificatie om de verificatie te voltooien. Voer daarna je nieuwe mobiele telefoonnummer in om de SMS-verificatiecode te ontvangen en activeer het toestel.

2. Als je geen toegang tot het vorige telefoonnummer meer hebt, ga dan naar de aanmeldpagina en klik op Overschakelen naar SMS-verificatie na het invoeren van het wachtwoord, daarna zul je deze knop zien Telefoon niet beschikbaar?.

Klik er op om de beveiligingsverificatie en identiteitsverificatie te voltooien, daarna zul je een nieuw telefoonnummer kunnen koppelen.

3. Als je geen toegang tot het vorige telefoonnummer hebt en op dit moment geen nieuw telefoonnummer hebt, neem dan contact op met de online klantendienst of dien een ticket in voor verdere hulp.

Tips:

• Om de veiligheid van je account te verzekeren, zullen de opnamediensten op KuCoin en P2P fiat handelen tijdelijk vergrendeld worden, gedurende 24 uur na het wijzigen van het mobiele telefoonnummer.